Kalakukkoajot

Norra Savolax Stövarförening rf (Pohjois-Savon Ajokoirayhdistys ry) arrangerar ett internationellt jaktprov ”Kalakukkoajot” i Siilinjärvi 11.11. och 12.11.2017. Som tävlingscentrum fungerar föreningens verksamhetscentrum, Punttisilimä i Siilinjärvi. 
Provet är ett prov för finska stövare. Vi bjuder in en hund och dess ägare samt en prisdomare från Sverige och Norge och från åtta finska föreningen. Därtill blir hunden, som vann förra året, inbjuden till provet
 
Kriterier för att få anmäla till provet:

  • Hunden skall inneha SE JCH.
  • Ägaren skall vara medlem i SFF.
  • Hunden skall vara svenskägd.
  • Hunden skall inneha EU-pass för sällskapsdjur, giltig vaccination mot rabies samt vara avmaskad mot rävens dvärgbandmask.

 
Uttagning:
Hund med bästa fasta elitprov i Sverige (drevtid + egenskapspoäng) under tiden 20160901-20171001.
Vid lika poäng går yngre hund före.

Nyhetsarkiv

Länkar